..........................
Evet kaplama ya da boya yapan yere ödüyorsunuz.pardon anlamadığım biyer var yukarıda
"Bir de aldığınız faturanın KDV sini veriyorsunuz işlem yaptırdıgınız yere" demişsiniz. Bunu kaplama - boya yapan yere ödüyoruz değil mi?
Arkadaş sormuş baya zaman geçmiş üzerinden bende aynı soruyu yinelesem?çok sağol anılcım,sadece tavan içinde bu işlemler gereklimi sence ?
Hemen cevap vereyim bende o zamanArkadaş sormuş baya zaman geçmiş üzerinden bende aynı soruyu yinelesem?
Hortlamasıyla korkmadık, bilgilendikÇok pis hortlatırım![]()
Gel vazgeç Abi bu sevdadan.Mor rengi Senin arabayı açmaz,bu haliyle daha güzelAnıl'cığım işlemler bitip yeni tescil belgesiyle muayeneye tekrar gidilince sadece boyalı bölümemi bakılıyor yoksa tekrardan komple muayeneyemi sokuluyor?
Hepsini birlikte yaparsan tabi ki daha az masraflı olur , folyo diye de herhangi bir problem çıkartmıyorlarAnıl bilgiler için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık.Bu ay içinde lpg yi ruhsata işleteceğim muayene , ruhsat değişimi falan olacak (Ruhsat sahibi ismide değişecek) Bunlarla beraber yapsam bu işlemi daha kolay ve masrafsız olur sanırım.Yanılıyor muyum ?
Sendeki Cast Folyo sanırım. Muayenede ''bu boya değil'' diye sorun çıkartmıyorlar mı ? Birde eğer memnunsan İstanbul'da nerde yaptırabilirim temiz işçilikle bu kaplamayı? Bana biryer önerirsen çok sevinirim.
Çok şey sordum kusuruma bakmaSorunsuz sürüşler dilerim..
Ersin abi , muayeneye gittiğin zaman komple muayeneye sokuyorlar ama renk tespitine gittiginde sadece boyaya bakıp onay veriyorlar. Ben o renk tespitinde muayene yapıldı sanıp 5 ay muayenesiz gezmiştimAnıl'cığım işlemler bitip yeni tescil belgesiyle muayeneye tekrar gidilince sadece boyalı bölümemi bakılıyor yoksa tekrardan komple muayeneyemi sokuluyor?
Resmi prosedür olarak evet fakat artık çok yayıldığı için polisler birşey demeyebiliyor. Bu tamamen polisine baglı , yeni aracımda tavan kaplaması yaptıgımda baglandım , sonra söktüm tamamen ruhsata işletmek yerine...merhaba, bir sorum olacak aracımın tavanını 3m tavan folyo kaplama yaptırdım ruhsata işlemetkmi lazım ?