N
NECBEY
Guest
anlıyorum... sanırım ben de yaptırmaya karar verdim... normalde şöyle düşünüyordum, benzin pompasının orjinali zaten 150TL gibi bir rakam benim aracın. zaten sadece ilk çalışmada işe yarıyor sonra boşa çalışıyor. hani röle taktırmasam 150TL lik pompa bana 8yıl gitmişti6 ile 8 sene arasında pompayı yenilerim kullanırım diye düşünüyordum fakat bir de uzun yolda falan pompa arızalanırsa yolda kalmak daha kötü olacak çünkü aracı çalıştıramıcaz... en iyisi röle taktırmak oluyor...
bir de aklıma takılan başka bir şey var, normal röle takıp araç gaza geçince pompanın tamamen kapanması mı?
yoksa bir de elektronik röleler var her 45dakikada bir pompayı 5 er dakika aralıklarla çalıştırıp durduruyor GAZdayken.
bunlardan hangisini taktırmalı?sorularım bitmiyor kusura bakmayın ama bu konu baya bilgilendirici olmaya başladı sayenizde
![]()
Fatih, Atiker marka Röle 30 dakikada bir devreye giriyor tabiki zaman ayarlı Röle taktırman yararına olur. Orjinal pompanın fiyatında bir yanlışlık olmasın 150 TL bana biraz düşük geldide.