a4udi
Forum Sorumlusu
- Aracınızın Markası
- Audi
- Aracınızın Modeli
- A4 TDI Quattro
Rica ederim abicim.Tekrar cok tesekkurler kardesim o guzel gunu yeniden hatirlattigin icin fotolara bakinca derin bir ic gecirdim simdi vatanda olmak vardi(( :6_18_5[1]:
İnşallah abicim, sizi tanımak isterim.inan düğün dernek işleri için geldim aslında hep aklıma geldi de öyle ayaküstü görüşmek istemediğim için haber vermedim bir daha ki sefere inşallah
Abi ilk alımda direkt olarak Ultra Sport S-line alabilirsin. Yani Türkiye'de bu donanımla gelenler var. Benim araba da orjinal S-line yalnız 2003 model. 2004 2005 orjinal S-line'lar Ultra Sport olarak geldi.Gokhan hayirli ugurlu olsun. Bencede b6 icin olmazsa olmaz uygulamalarinda basinda geliyor ultra sportlar. Bende su siralar b6 t&q kasintilari basladibu on arka ekler spoiler izgaralar kapi bantlari falan ne kadar tutuyor?
Mesela örnek ilanlar :
Ultra Sport S-line 3.0 V6
Ultra Sport S-line 3.0 V6 Quattro
Ultra Sport S-line 1.8T Quattro
Yani Ultra Sport S-line bir donanım peketidir. Türkiye'de de var. Ancak oldukça az sayıda. Benim aracımda kullandığım bu parçalar tamamen orjinaldir ve Almanya'dan getirttim. Bana maliyeti 1200 TL tuttu. Yetkili servisten alınmaya kalkılsa 2000 TL'yı geçiyor.
Mesela aşağıda eklediklerim de S-line ancak Ultra Sport değil :
Bu ilan benim arabanın eski hali tamamen;
S-line 1.8T Quattro